Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jägarnas snöboll i rullning

Annons

"Känner sig kränkt efter vargdebatten" kommenterar riksdagskollegan Per Erik Granström (s). Detta efter ett, som jag uppfattade det, skämt där "hallåmannen" för kvällen läste upp en lapp från en av de 2 700 jägarna i Lugnet-hallen och där det stod: "Mata vargarna med politiker".

Jag fattade allt som ett skämt och kände mig inte ett dugg kränkt där jag satt. Däremot var det en nattsvart kväll för Granström och socialdemokratin! Det var en massiv, förödande, kraftfull och ideligen återkommande kritik mot socialdemokraternas rovdjurspolitik.

Där fick Granström i klartext höra att det inte räcker med politiska utspel, gång efter gång här i Dalarna, av olika mer eller mindre tunga s-politiker, men att sedan inget händer i riksdagen.

Men lugn alla jägare: Den snöboll ni rullat i gång kommer inte ens socialdemokraterna att klara av att stoppa. Det kommer förändringar före valet, var så säkra. Och vi moderater kommer att öka storleken på snöbollen så att den blir riktigt tung, stor och eländig för socialdemokraterna att stoppa.

ROLF GUNNARSSON (M

Mer läsning

Annons