Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag tror på Per Erik

Annons

Svar till Karl-Erik Anestedt,

den 31 januari:

KEA skriver att jag "erkänner" att jag och Göran Engström (c) kämpat för lasarettet. "Erkänner" kan man göra om man står anklagad för något men det är klart att vi håller med KEA om att vi bara gjort vad våra väljare förväntat sig av oss. Det hade varit bra om KEA:s partikamrater i landstinget givit oss sitt stöd i den kampen.

Det hedrar i alla fall KEA att han sent omsider mellan raderna uttrycker sin besvikelse över partikamraternas svek. På min upprepade fråga om han känner någon sosse som vill hjälpa till i kampen för lasarettet så nämner han Per Erik Granström. Nu är tyvärr inte den gode Per Erik med i landstinget och han har under de senaste åtta åren varit helt tyst när det gäller lasarettet.

Tills vidare väljer jag dock att tro på Per Erik när han säger att han fått ett löfte av Alf Johansson att nattakuten ska bli kvar. Jag väljer att tro på Per Erik till dess att han genom sina ord och gärningar får mig att ändra uppfattning och jag hoppas att de löften Per Erik fått gäller hela mandatperioden.

En gång för länge sedan valde jag också att tro på Alf Johansson och Ingalill Persson när de var i Folkets hus före förra valet och lovade runt och höll tunt. Annars är det tvärtemot vad KEA felaktigt påstår så, att Bengt Andersson och samtliga övriga moderater i landstinget alltid stöttat mig i både debatten och i voteringarna om lasarettet precis som Göran Engström haft fullt stöd i sitt parti.

Tack för den vänliga tonen i insändaren. Det bådar gott för den fortsatta bevakningen av vad som sker med lasarettet.

BERNDT EKSTRÖM, (M)

Mer läsning

Annons