Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte ens rätt korvbröd

Annons

Hur kan ni nonchalera supportrar och publik på detta vis? Ska vi behöva starta en namninsamling så ni kan se hur många vi är? Ni har byggt en arena för 150 miljoner kronor med flotta loger, och restauranger på längden och tvären, men ni kan inte klara av att erbjuda gästerna (supportrarna) två sorters korvbröd.

Ni har tvingat på oss nåt djävla klibröd, som växer i munnen för varje tugga man tar. Vi är många som har påpekat och klagat på detta, även personalen i kioskerna medger att det är så. Vi har vid varje match sedan säsongstart påtalat problemet vid informationsdisken, där man är välkommen att lämna synpunkter och klagomål.

Man medger där att korvbrödsfrågan har varit uppe många gånger, men ledningen vill väl visa att det är den som bestämmer. Fullkornsbröd är gott och nyttigt, och jag äter det som smörgås varje morgon. Men en varmkorv ska ätas med vanligt slätt korvbröd.

Nog borde väl ni i ledningen ha betydligt större problem att brottas med. Detta är väl ett av det enklaste att lösa? Vi lägger ner tusentals kronor år efter år på biljetter. Vi handlar i era kiosker för hundralappar varje match. Nog tycker vi väl att vi kunde vara värda att få välja vilket korvbröd vi vill äta.

KORVAKADEMIN

Mer läsning

Annons