Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inspiration till friskvård

Annons

Det senaste inslaget i arbetet är att arrangera en stor personalträff.

Man vill inte att den ska kallas för personalfest, men förhoppningarna är förstås ändå att det ska bli både festligt och trevligt.

Kommunen har cirka ett tusen anställda och ungefär hälften är anmälda till träffen. Den arrangeras i Orrskogen fredag kväll och går under namnet "Kommunens salonger".

Kommunanställda kommer att bjuda på ett eget underhållningsprogram. Däribland fem kvinnor, showgruppen "Five ladys", som specialtränat inför sitt uppträdande. Flera av kommunens erkänt skickliga sångare och musiker medverkar också i ett timmeslångt, blandat underhållningsprogram.

Nye kommunchefen Rolf Davidsson, som tillträder sin tjänst nu vid månadsskiftet ska presenteras och presentera sig.

Dessutom blir det utmärkelser till pesonalen, dels avtackning av ett antal medarbetare som nu går i pension och dels uppvaktning av några som har uppnått 25-års tjänst vid kommunen.

-Och inte att förglömma så ska våra 27 hälsoinspiratörer, som utbildats av högskolan Dalarna, få sina diplom. Dessa 27 blir därmed de första certifierade hälsoinspiratörerna, säger Irene Sturve.

Till de friskvårdande inslagen i träffen hör också hovmästare Jocke Åslunds hälsobuffé samt avslutande dansotek, som lämplig motion på maten.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons