Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Visa Hanson och Jahnckes förslag om ny simhall för kommunfullmäktige

Annons

Den styrande majoriteten i Falun - S, C och MP - har vid upprepade tillfällen visat på dålig handläggning och utförande av väsentliga ärenden under senare år.

Senast i raden av märklig handläggning är planeringen av ny simhall på Lugnet.

Om det är så, vilket man försöker ge sken av, att kommunfullmäktige har fattat ett beslut som omöjliggör att man kan studera och handlägga ett förslag av Jack Hanson och Lars Jahncke till ny simhall, så får väl ansvariga föreslå kommunfullmäktige att ändra sitt tidigare beslut. Svårare än så är det inte, om den goda viljan finns.

Jag är inte ensam om att kunna vittna om Jack Hanson och Lars Jahnckes unika kunskaper vad gäller byggenskap i allmänhet och Lugnet i synnerhet.

Hanson och Jahnckes förslag skulle ge oss falubor en fullt acceptabel simhall till betydligt lägre kostnad än ett annat presenterat förslag.

Ansvariga politiker borde visa Hanson och Jahnckes förslag för kommunfullmäktige och hemställa om nya direktiv. Inte minst med tanke på Falu kommuns ekonomi och det bästa för oss falubor.

Förhoppningsvis visar majoritetens politiker - S, C och MP - handlingskraft och beslutsamhet i detta ärende, åtminstone.

Ulf Elgemyr, fd kommunalråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons