Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför behöver politikerna - men inte ungdomarna - vistas centralt?

Annons
Kulturskolans besökare består av uteslutande minderåriga medborgare. Verksamheten genomförs i stor utsträckning efter skolans slut. Då finns det väldigt dåliga kommunikationer till aktuell skola. Foto: Peter Ohlsson.

Samhällsbyggnadsnämndens vill inte flytta till Grängesberg eller Brunnsvik. Servicen till allmänheten skulle bli sämre.

Samtidigt säger man att kulturskolan inte behöver flyttas till Folkets Hus för man har bra lokaler där man är. Här är det inte tal om någon sämre service.

Kulturskolans besökare består av uteslutande minderåriga medborgare. Verksamheten genomförs i stor utsträckning efter skolans slut. Då finns det väldigt dåliga kommunikationer till aktuell skola.

Att sedan släpa på ett instrument gör inte saken bättre. Här är det många som är beroende av att föräldrar kan ställa upp.

Dessutom är det väl så att elever som går i kulturskolan inte får ett busskort av skolan. Även Smedjebackens kommuns elever betjänas av kulturskolan.

Det vore intressant om det kunde tas fram en statistik över antal besökare till kommunens olika förvaltningar. Då kunde man se om argumentet om sämre service har någon relevant betydelse. Ett medborgarkontor vore kanske lösningen.

Karl Erik Anestedt, Grängesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons