Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nazisterna skulle utnyttja en webbsändning av kommunfullmäktige till max

Annons

Lotta Wedman (MP) Ludvika vill ge nazisterna i Ludvika en ypperlig plattform för att nå ut med sina irrläror genom att starta webbsändningar från kommunfullmäktige.

Nazisterna är skickliga på propaganda och en webbsändning av kommunfullmäktige kommer de att utnyttja till max. Deras taktik är att synas så mycket som möjligt i media och på gatorna. Webbsändningarna skulle ge dom en gratischans att få ut sitt budskap.

Och symptomatiskt nog var MP det enda parti som röstade ja till Öbergs motion om att införa webbsändningar från kommunfullmäktige.

Vidare skriver Lotta Wedman att "politiker och tjänstemän måste lyssna på och ta emot idéer från människor". Men annat var det när det gällde nedläggningarna av byskolorna. Hon var då mycket aktiv när de rödgröna och M och L körde över föräldrarna i byarna som ville ha skolorna kvar.

Då var det inte så viktigt att träffa och lyssna på människorna. Och samma sak var det när dessa partier blåste medborgarna på den folkomröstning de var berättigade till.

Resultatet av stängningen av byskolorna blev ett fiasko.

Öppna era ögon

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons