Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ludvika kommun skulle tjäna på en mer positiv attityd

Annons

Affärerna stänger ner. Vad kommer härnäst i Ludvika? Oroande tankar virvlar i huvudet. Sedan får man läsa att Ludvikas superpolitiker inte har förmågan att gynna vår lokala handel. Julgåvor, det köper man någon annanstans.

Inkompetensen hos våra lokala politiker har ännu en gång gjort sig påmind. På den tiden när man själv var lite mer aktiv i olika sammanhang, så försökte man med olika nytänk som skulle varit positivt för kommun och lockat hit besökare.

Dåtidens politiker, som nästan är de samma i dag, talade bara om att "DÄ GÅR INTE, du förstår inte det här". Jag vet att det skulle ha gått, andra har gjort det. Med bra förslag så kan man få EU-bidrag som täcker kostnader, men "DÄ GÅR INTE". Alltid samma svar.

Eftersom vissa förslag var officiella, så möttes man i bland av personer som sa att man skulle stå på sig. Men "DÄ GÅR JU INTE", man förstår ju inte. Men vi ser i dag att Ludvika håller på att falla ihop, vi måste få de ansvariga att göra något. Kanske en camping nära centrum? NÄ, det går ju inte!

Kalle kula

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons