Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Landstinget Dalarna borde ta kontakt med Lyxfällan

Annons

Jag har sagt det tidigare och säger det igen: jag som är 40-talist skulle ha varit född 30 år tidigare. Förr fungerade det mesta som sjukvård, polisen, posten och bankerna men i dag fungerar ingenting som jag ser det med mina ögon.

Jag ska ta ett exempel. I början av 90-talet var jag inlagd på hudkliniken i Falun under doktor K Bergdahls regi, en underbar läkare. Jag fick inte åka hem förrän jag var bra.

Våren 2016 fick jag ännu större problem med rosacea och ville bli inlagd. Blev då upplyst om att det fanns bara en plats på hudkliniken för hela Dalarna. Det säger allt!

Vi kan inte försörja hela världen och samtidigt behålla välfärden som våra förfäder har byggt upp. Allt har raserats, som jag ser det.

Ett annat exempel. Augusti 2010 var jag hos Landstinget Dalarna och det kostade 50 kronor. Jag betalar alltid kontant men det gick inte så jag skulle få räkning hem.

Räkningen kom inte förrän den 4 december och eftersom posten inte fungerar som förr med postutlämning tidig morgon så hann jag samma dag åka i väg utomlands.

När jag kom hem 4 mars hade jag fått fem, sex brev från kronofogden och Justitia. 50 kronor hade vuxit till 855 kronor.

Ringer landstinget den 6 april för att påtala detta och blev kopplad till tre olika chefer, den ena mer arrogant än den andra.

Ber till slut att få tala med dåvarande landstingsrådet Ingalill Persson (S) men hon har ännu inte ringt mig.

Som ärlig person var jag dum nog och betalade räkningen, hade det varit i dag så hade jag aldrig gjort det.

Ett gott råd till Landstinget Dalarna: Ta kontakt med TV3:s program Lyxfällan, för folk är ursinniga på sjukvården och landstinget.

Det våra förfäder byggde upp har landstingets socialdemokrater med flera helt raserat.

PS: jag hoppas och tror att detta får ett slut vid valet i höst.

S.L.S, Ludvika

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons