Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jag efterlyser en mer sansad diskussion om NMR - Vi måste skapa dialog med nazisterna

Annons

Det har stått alldeles för mycket om NMR på insändarsidorna. Det skrivs liksom så enkelspårigt och med skrämseltoner! Notera jag INTE är nationalsocialist! MEN: jag efterlyser en mer sansad diskussion, och antingen går man längst ut och NEGLIGERAR dem - för NMR gillar ju publicitet - eller så skapar man dialog!

Receptet är att försöka sig på att "tämja" den ilskna hunden - och jag vet vad jag talar om, då jag bland annat tagit hand om dessa typer av hundar, alltså skadade Rotweilers. Genom att belysa och förstå mörkret blir det gryningsljus !

Ludvikas egna vänsterkultur ABF borde göra en slags Fryshuset (Anders Carlberg) där nazister togs in i värmen  och sedan kunde säga "Fan det finns ju schyssta invandrare!".

Följande bör man tala med nazisterna om:

Hur ser ni på Mein kampf? På judehatet? På zigenare och mentalsjuka? På Ryssland? Homosexuell? Vad gör ni om tio år? Alltså vad vill ni, egentligen?

Och jag har svaret: detta går över, det rör sig ju om unga män som är förbannade. Och man MÅSTE prata om detta, eller hur?

Vi lever i ett annorlunda samhälle nu än på Hitler-tiden, och sekter brukar med tiden minska och (nästan) helt försvinna!

Tack för ordet.

Solstrålen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons