Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Inte är det konstigt att vårdvikarier blir sjukskrivna när vi inte visas någon hänsyn

Annons

Hur tänker Borlänge kommun, har de ingen empati för vikarier inom vården? Ska de bara finna sig i allt, bara tacka och buga och ta allt de blir erbjudna? Man får inte ha några önskemål om vilken plats man vill arbeta på, för då blir man förflyttad för att de som bestämmer ska visa sin makt.

Man ställer upp år efter år för att kunna få stanna på det vårdstället man jobbar på, men inte är det konstigt att folk blir sjukskrivna och mår dåligt när arbetsgivarna inte kan visa någon hänsyn för arbetaren! Som arbetare söker ju en plats man vill vara på. Är det de här människorna som kallas för "trevligt folk i Borlänge"? Det verkar i vart fall inte gälla cheferna inom vården!

De bra cheferna slutar inom kommunen, det måste vara stora fel i ledningen. Folk lyssnar dåligt på personalens önskemål och uppfattning om hur de trivs på arbetet och var de vill vara stationerade för att trivas. För trivs man så gör man också ett bra jobb för vårdtagarna. Men ledningen bryr sig bara om sin egen makt, inget annat. De håller sig heller inte till sina paragrafer om att det ska strävas efter kontinuitet i personalen så det blir en trygghet för vårdtagare.

 

Besviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons