Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Inför man inte snarast parkeringsskiva kommer Mora centrum bli en förort till Norets köpcentrum

Annons

Tisdagen 19 december besökte vi Mora centrum för att julhandla. Vi parkerade som vanligt på parkeringen mitt emot Zornmuseet. Tyvärr var båda parkeringsautomaterna ur funktion. Vi var flera bilister som försökte att betala men utan resultat. Flera av oss var tillresta från andra orter.

Efter flera trevliga bemötanden i centrumaffärerna så återkom vi till bilen, som på vindrutan hade fått parkeringsböter på fyrahundra kronor. Jag ringde direkt telefonnumret på lappen för att förklara att parkeringsavgift inte gått att betala, men fick ingen förståelse för problemet.

Tydligen skall varje parkerande bilist ringa upp telefonnumret på parkeringsautomaten om det inte går att betala parkeringsavgift. Men det borde väl räcka med ett telefonsamtal för att anmäla felet?

Varför kollar inte parkeringsvakterna först att betalningsautomaterna fungerar innan man bötfäller bilisterna? Inför man inte snarast parkeringsskiva i Mora centrum så kommer tyvärr flera affärer tvingas att stänga på grund av att kunderna i stället väljer Norets köpcentrum för alla sina inköp.

I förlängningen får man väl bygga om affärerna till bostäder och Mora centrum blir en förort till Norets Köpcentrum.

Ska det vara sluthandlat för vår del i Mora centrum?

Jonny Hilmersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons