Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur kan det vara så svårt att snöröja Gahns väg i Falun?

Annons

Hur kan det vara så svårt att få ordning på snöröjning och sandning på Gahns väg i Falun? Om parkering tilläts på bara den södra sidan av gatan som ju ändå varken plogas, sandas eller hålls efter på något sätt (inte heller sopas på våren eller röjs för träd och utstickande grenar och buskar) så kunde vi som behöver ta oss fram på Gahns väg få en hel sammanhängande trottoar till vårt förfogande.

Om sen HSB skötte hela den norra trottoaren vore ju saken ur världen. Hur svårt kan det vara? Barnvagnar, rollatorer, skolbarn, cyklister och vanliga personer som går ut med hunden måste nu ta sig fram mitt i gatan eftersom det inte finns en hel röjd trottoar att gå på.

Inte heller kan gatan snöröjas ordentligt eftersom det parkeras än på ena sidan, än på den andra. På närliggande värdshusvägen har det i många år parkerats på bara ena sidan av gatan, varför inte göra på samma sätt på Gahns väg?

Lös den här situationen! Utfarten för de boende på södra sidan av gatan kan ju fungera ändå, där snöröjs det ju exemplariskt.

Knoppboende

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons