Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Gäller inte sunt förnuft för kommunala tjänstemän?

Annons

Hedemora, torsdagen den 4/1. Vaknar klockan 04.30 av att det skramlar något alldeles förskräckligt! Tänker: Är det ett mindre inbördeskrig i Hedemora? Nej, troligtvis inte! Är det en lagerskada i en av mina värmepumpar? Måste gå upp och kontrollera - och skyndsamt stänga av dem innan jag väcker hela kvarteret!

Väl ute på balkongen lyssnar jag av mina pumpar, men de går som de ska. Vad bra, tänker jag och går och lägger mig igen 04:40.

Men 04.45 börjar det att skramla igen, nu med ett ännu värre oljud – så jag springer ut på balkongen igen och får då se ett par gula roterande varningsljus – jaha, det har skett en olycka eller något, tänker jag. Men icke - någon håller på och skrapar Åsgatan i sydlig riktning ser det ut som – och för ett jäkla oväsen.

Jag undrar vilka tjänstemän på Hedemora kommun som är ansvariga för sådana beslut? Vi vanliga invånare får då inte störa omgivningen mitt i natten. Men sunt förnuft och regelverk kanske inte gäller för kommunala tjänstemän och kommunal verksamhet?

Hu.u.a.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons