Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Chockeras över alla som såg arga ut och skyndade förbi när mitt bilbatteri dog

Annons

Ni som åkte in från Svärdsjögatan på Manhemsvägen söndagen den 4/2 vid 19-tiden: Ni såg väl att vi hade varningsblinkers påslagna på bilen? Vi hade ett dött batteri och skulle bara upp på trottoaren och ned till höger på parkeringen. En del av er körde till och med upp på trottoaren framför oss för att åka om den bil som stod och väntade vid övergångsstället.

Ni tutade argt, såg arga ut och så vidare. När ni såg att jag var ensam kvinna en stund och försökte skjuta bilen ensam, blev ni sura och skulle bara förbi. Varje gång fick jag stänga bildörren och gå ifrån bilen. Tyvärr var ni många som kom i bil just den tiden! Man slutar aldrig förvånas över svenskt klimat, på flera vis!

När ni en gång står där i en liknande situation så kommer alla säkert att svischa förbi er också - och just nu känns det mycket gottgörande för oss tyvärr!

Tack för ingenting!

Ps. Jag skadade knät för fyra veckor sedan och min man skadade sin höft för två veckor sedan – och det enda ni tänkte var: "Vilka idioter som står i vägen när vi vill fram! Tack Henrik, tror jag? och Pontus!

Varningsblinkers innebär att något är fel!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons