Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Brist på förstånd bland de som styr äldrevården i Ludvika kommun

Annons

Vad har det hänt med de styrande i Ludvikas kommun? Det verkar som om de har tappat förståndet och saknar allt sunt förnuft.

Från att vi  pensionärer har fått hjälp med vård om vi gjort illa oss och fler gånger fått hjälp med att byta plåster på såret och hjälp med medicin så kan detta nu kosta oss 5400 kronor per år.

Byte av plåster kan nu kosta oss 150 kronor per gång per tio minuter och även det 450 kronor i månaden om man behöver hjälp flera gånger. Och inte kunde de styrande informera personalen så att de visste vad de gjorde när de kom för att hjälpa.

En del visste trodde de, medan andra inte visste något, men ändå gör de som de egentligen inte borde göra. Den som drabbas får ett besked den ena dagen men ett annat besked en annan dag.

Hur är det egentligen ställt med det sunda förnuftet hos våra styrande som skapar ett system som de själva inte förstått vidden av? Hjälpen kostar cirka 900 kronor i timmen. Hur tror de att en gammal pensionär skall kunna få råd med 5400 kronor extra per år om de behöver hjälp mer än ett år?

De blir själva gamla men då har de det så fint ordnat att de har  fallskärmar att ta till. När de skickar ut ett besked borde det vara skrivet så att till och med en äldre förstår vidden av det skrivna.

SV

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons