Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Borlänge simsällskap gav färre lektioner än utlovat – och inga simmärken

Annons

Vad har hänt med Borlänge simsällskap?

Min dotter gick simkurser i denna förening för några år sedan och har nu kommit tillbaka. Nu undrar jag vad det är hon har kommit tillbaka till. Tidigare var det aldrig några problem med information och man behövde aldrig tjata för att få hjälp. Höstterminen som precis avslutats har varit något helt annat.

För det första ställdes fyra lektioner in på grund av sjukdom. Det är inget konstigt med det, alla kan bli sjuka. Det konstiga är att alla lektioner inte ersattes.

Jag tjatade och tjatade för att få information om hur de inställda lektionerna skulle tas igen. Två lektioner togs igen och efter många påstötningar fick jag veta att det var allt som skulle ersättas. Enligt kontakten på simsällskapet så skulle terminen bestå av 13 lektioner, trots att informationen på hemsidan och vid bokningen sa att terminen skulle bestå av 15 tillfällen.

Sista lektionen på terminen ska barnen få simmärken och diplom. Det ingår i kursavgiften. Det fick vi inte. Det utlovades att märkena skulle skickas hem. Terminen avslutades i slutet av december och än har vi inte fått något i brevlådan från Borlänge simsällskap.

Jag vet att jag inte är ensam om min kritik. Jag har haft kontakt med föräldrar vars barn i andra kurser inte heller fått varken rätt antal lektioner eller märken hem i brevlådan.

Jag tycker att Borlänge simsällskap borde skötas bättre. Föreningen borde hålla vad den lovar.

Kajsa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons