Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen ser eller hör

Annons

Jag är mor till en tonårsdotter i Lorensbergaskolan. Nu har jag fått nog av mobbningen av våra fina tjej. Enligt er mobbare har hon fel gympakläder, jeans, tröjor, blusar, skor, hår, ja i princip allt är det fel på. Nu är jag och vår familj så trött på detta. Ska hon behöva byta skola, eller? Vad görs?

Hon kommer hem och gråter för att hon får höra saker, tissel, tassel, pekningar, pikar, skratt bakom ryggen. Sånt märker man nämligen. Fy f-n säger jag. Både jag och min man var mobbade i skolan så vi vet vad det kan föra med sig. För mig så gick det så långt som till självmordsförsök i tonåren. Jag vill inte veta av detta mer. Upplever och blir påmind varje gång, varje dag det händer. Vill inte, orkar inte.

Men ni föräldrar! Prata med era barn. Tala om vad de får och inte får göra! Alla människor är olika men lika mycket värda. Man är inte sämre för att man inte har byxor för 600 kronor.

Är själv sjukskriven just nu och vi har inte råd med så dyra kläder för att ni ska vara nöjda. Nu får det vara slut på det här, för det har pågått nu under två terminer. Vi blir så besvikna att inget har förändrats sen 70-80-talet. Är ingen vaken och ser och hör?

Människans värde är dyrare än kläderna!

LEDSEN

Mer läsning

Annons