Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen kan spara sig upp i allsvenskan

Annons

Vad händer inom IK Brages led, eller rättare sagt varför händer ingenting inom IK Brages led?

Nu har ni tappat minst tre stycken nyckelspelare från en redan i fjol mycket svag trupp, ni har tappat er huvudtränare och sportchef, ni har inga nyförvärv att presentera och så vidare.

Är det inte dags att rensa ut de här finna herrarna utan fotbollskunnande och Bragehjärta, som så gärna vill styra Brage och tala om att klubben snart är åter i allsvenskan.

Tidigare var det 2007 som laget skulle vara tillbaka i toppen, enligt herr Evertsson, nu är det väl reviderat till 2012 kanske?

Senast läste man att förra säsongen var så dyr så att ekonomin nu åter var i farozonen?

Det kan då inte ha berott på den svaga och unga trupp ni hade i fjol, utan snarare antagligen på ert kansli med sportchefer, kanslichefer, tre tränare, kanslister med mera med mera.

Läser man på er hemsida så slår ni er för bröstet och talar om vilken stark organisation ni har, värdig en allsvensk eller superettanklubb. Vore det inte bättre att lägga pengarna på spelare och en bra tränare i stället?

Jag tror inte att ni går upp i allsvenskan tack vare 20 stycken pratglada individer på kansliet och i styrelsen, men jag kanske har fel.

Nej, ordförande Evertsson, tala ut nu så att vi alla fotbollssugna Borlängebor får veta vad (om) ni vill, kanske ni har några div V- eller VI-spelare från Mora eller Långshyttan på gång?

Inse att ni inte kan spara er upp i allsvenskan igen, utan att man måste satsa sig upp. Och att det inte går att bara satsa på egna unga talanger utan att man måste stärka upp truppen med några rutinerade spelare också.

Eller måste vi åka till Falun för att titta på elitfotboll även i framtiden?

FÖRVÄNTANSFULL IKB:ARE

Mer läsning

Annons