Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga garantier

Annons

Svar till "Låt landsbygden utvecklas", 24/2

Inga garantier kan ges om strålning. Vilka möten syftar skribenten på då denna skriver "personen har inte påvisat tecken på överkänslighet vid möten"? Hade skribenten varit observant skulle denne sett de rödkantade ögonen och de trasiga och sönderfrätta händerna.

Elöverkänslighet har många olika symtom, såsom yrsel, andningssvårigheter, värk, hudutslag, cancer och så vidare. I den lilla byn som troligen skribenten menar, har hela familjen drabbats hårt.

Hälsan går före ekonomisk vinning. Har fastighetsägare nummer två tagit reda på vad erbjudandet innebär i sin helhet, då kanske denne vet att den som upplåter mark tillsammans med operatören axlar ett stort ansvar och är solidariskt ansvarig när minskade fastighetsvärden drabbar närboende; de ska då ersättas.

Har tagit del av informationspapperen att det är flera hundra meter till närmaste hus. Det stämmer inte. Några uppmätta avstånd är 162 meter respektive 165 meter. Normen för mast sägs vara 300 meter. Kan 80-100 meter anses som en kort bit kabel?

WIND UP

Mer läsning

Annons