Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idol-uttagning på Folkets hus

Annons

Tittarsuccén Idol drar snart igång med uttagningar runt om i landet.

"Daniel, Darin, Agnes, Sebastian och Andreas Da Man har förändrat sina liv genom att gå på audition för Idol. Ta chansen att förverkliga dina drömmar och kom till öppen audition i någon av de städer Idol 2006 besöker i vår". Så lyder uppmaningen på TV4:s hemsida. Turnén börjar den 8 april i Malmö och den sista april är det Faluns tur.

TV4 har alltså bokat Folkets hus under fyra dagar, för att hoppfulla sökande ska få en chans att sjunga upp och ta sig vidare till slutaudition i Stockholm.

Som tidningen berättade i lördagens tidning kan detta leda till att arbetarrörelsen får söka någon annanstans med första maj-firandet, för första gången på över 40 år. Om man nu inte hittar någon modell för att de två arrangemangen ska kunna samsas.

Ledande socialdemokrater är mest förvånade över att ingen har varskott dem om att Folkets hus var bokat. Man fick reda på det av en slump.

Arbetarekommunen har dock skrivit ett brev till Folkets hus styrelse, där socialdemokraterna och LO-facken har representanter. Förmodligen blir det ett möte med ledningen under veckan.

RAGNA FAHLANDER

Mer läsning

Annons