Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I Hjärt och lung får alla vara med

Annons

Svar till KOJV:

Man vet inte om man ska skratta, gråta eller bli förbannad när dina insändare om Hjärt och lungs verksamheter ventileras.

Beträffande telefonsamtalet som du refererar till, har det ej nått fram till styrelsens kännedom, och när man ser dina åsikter om sjukdomar, verksamheterna inom HoL med mera, så förstår jag varför.

För dig är tydligen allt svart eller vitt, något där emellan existerar tydligen inte. I vår förening finns svårt sjuka, men även folk som inte ser sjuka ut, till exempel pacemakeropererade, KOL-sjuka i olika stadier och så vidare. Vi har även helt friska med, till exempel anhöriga till sjuka medlemmar.

Gymnastikprogrammen är det inte vi "lekmän" som anpassat, utan professionella sjukgymnaster i samarbete med HoJ riksförbund.

Du angriper även våra resor. De flesta resor genomförs efter medlemmarnas önskemål, och alla betalar sin kostnad för resan. Ett undantag är äldreresan där 80-åringar och äldre bjuds på en endagsresa med kaffe och lunch. I regel en utflykt på cirka 10-15 mil. Uppskattat av alla utom KOJV.

Till HoL söker medlemmarna av egen vilja, och vi nekar ingen inträde för att personen är för frisk för att få vara med.

Du får gärna kontakta mig eller någon annan i styrelsen, så kan du få mera fakta om vår verksamhet.

EVERT DANIELSSON STYRELSELEDAMOT OCH INSTRUKTÖR I VATTENGYMNASTIK OCH HJÄRT- OCH LUNGRÄDDNING

Mer läsning

Annons