Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I elfte timmen

Annons

Det går bra för Sverige men det är inte något som alla får ta del av. Trots högkonjunktur och goda tider så ligger arbetslösheten på rekordnivåer. Nästan 1,5 miljon människor står utanför arbetsmarknaden helt eller delvis.

Samtidigt är det stora brister i välfärdsverksamheter som skola, äldreomsorg, sjukvård och rättsväsende. Socialdemokraterna har haft makten i 75 år i Sverige och har haft gott om tid att rätta till problemen. För mig låter det konstigt att det är först nu några månader före valet som (s) ska rätta till allt.

I slutet av varje månad har många svenskar det svårt att få ekonomin att räcka till. Därför föreslår vi en inkomstskattereform som gynnar låg- och medelinkomsttagare. För en familj där båda tillhör LO-kollektivet blir skattesänkningen 1000 kronor i månaden och det är när vi dragit av för våra avgiftshöjningar. Det är 12000 kronor extra om året i plånboken som man bestämmer över själv. Dessutom lägger moderaterna mer pengar än regeringen på skola, vård, omsorg och rättstrygghet.

Den politik jag arbetar och tror på sätter arbete, företagsamhet och välfärdsverksamhet framför utbyggda bidragssystem.

ULLA OLSSON, (M)

Mer läsning

Annons