Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hundar i ishallen

Annons

Vi hade en trevlig dag när stadskampen utspelades i Säters ishall tills en respektlös kvinna kommer in i ishallen med en hund, fast det är förbjudet.

Vi nämnde att det inte var tillåtet att ha hundar i ishallen. Hon tyckte att vi inte skulle tjafsa. Min dotters allergi är inget tjafs.

Kvinnan sade att hon blivit lovad att ta in hunden, av vem undrar vi? Hoppas hunden njöt av matchen, för det gjorde inte min dotter. Hon blev ledsen.

Alla tål faktiskt inte hundar, och det hjälper inte att man bär på hunden eller att det är en valp. Man är lika allergisk ändå.

Min dotter fick ta akut astmamedicin och fick utslag i ansiktet. Nu får hon äta extra medicin varje dag.

Det sitter faktiskt skyltar i ishallen, där det står klart och tydligt att hundar inte är tillåtna. Vi hoppas och vill i fortsättning att detta respekteras, så att vår dotter kan fortsätta utöva sin idrott och vi är knappast de enda som tycker detta.

Den person som nu lovat kvinnan att hon fick ta med sig hunden kan inte ha varit säker på sin sak, så fråga i fortsättningen någon som jobbar där.

Kan inte förstå hur man kan vara så nonchalant. Undrar om personen har hunden med sig i simhallen och mataffären också?

Vi blir så besvikna på personer som inte kan acceptera förbud, och att alla inte tycker att hunden är människans bästa vän.

EN FAMILJ I SÄTER

Mer läsning

Annons