Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hoppas på nyval

Annons

Svar till Ulf Berg,

Patrik Forslund och

Rolf Gunnarsson,

den 1 februari:

Denna (m)-trio raljerade om "mer pengar kvar i plånboken"? Visst, det blir en liten slant till "över" efter att skatten dragits men det tillskottet försvinner fort på grund av den förvrängda politiken som vår nya regering driver.

Höjda avgifter till a-kassan och slopad avdragsrätt för avgifterna till facket och a-kassan tar mer än hälften för dem som är låginkomsttagare.

Höjd bensinskatt, sämre avdragsmöjligheter för resor till arbetet, trafikskattehöjningen som ska komma, införandet av ytterligare en karensdag vid sjukdom med mera gör att alla med vanlig inkomst går back! Sedan påstår man att den tidigare regeringen körde i diket!

Det vore väl alldeles utmärkt om den nuvarande regeringen blev stoppad snarast innan man fullföljer sitt löfte att köra över alla pensionärer, sjukskrivna och arbetslösa!

Det är bara att konstatera, högerpolitik är alltid högerpolitik vad man än kallar den, ta från de fattiga och ge till de rika. Hoppas att det blir nyval snarast så att svenska folket kan ge Reinfeldt och kompani körförbud innan man fullständigt har kört vårt välfärdssystem i botten!

BENGT LINDGREN, MEDLEM HANDELS

Mer läsning

Annons