Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjälpte treåring tillrätta

Annons

Pojken var med föräldrarna och handlade på Inter Sport, när han i ett obevakat ögonblick försvann ut ur butiken och tog en promenad efter gågatan. Han gick och tittade i alla spännande skyltfönster och hade knallat gågatan ända ner till Fridhemsplan.

Utanför en butik i det området hade Irma och Nils-Erik parkerat sin spark som var försedd med ett bygellås som intresserade treåringen. När Irma och Nils-Erik kom ut från butiken och upptäckte den lilla pojken vid sin spark, frågade de var han hade sina föräldrar. Pojkens svar gav dem ingen större vägledning, men det gjorde hans mössa i vilken det satt en prislapp och dinglade, med Inter Sports logotype.

Irma och Nils-Erik tog pojken med sig och på väg mot Inter Sport-butiken mötte de pappan som tillsammans med mamman letat förtvivlat efter sin son. Det gjorde även polisen dit försvinnandet var anmält.

Nu slutade det hela lyckligt och tack vare Irma och Nils-Erik Bergqvist omsorg om den lilla killen kanske de förhindrade att han fortsatte ner mot den vanligtvis starkt trafikerade Fridhemsgatan med alla risker det inneburit.

STEN WIDELL

Mer läsning

Annons