Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hetlevrat Ludvikapar tog till stekpanna och kastrull

Annons

En 58-årig man, hemmahörande i Ludvika, åtalas för att ha misshandlat den kvinna han har ett förhållande med.

Händelsen utspelade sig i slutet av oktober i fjol. Polisen kallades till platsen av en granne, som hörde misshandeln.

När polispatrullen kom till platsen på kvällen, fann de kvinnan i trapphuset, blodig i håret och med blåöga. Hon var märkbart berusad, uppträdde fientligt mot polisen och hävdade att hon inte ville göra någon anmälan. Tre dagar senare larmades polisen åter till hyreshuset, denna gång på förmiddagen. Patrullen ringde på och dörren till lägenheten öppnades av kvinnan.

Hon förnekade att det varit bråk och hävdade att larmet måste vara ett missförstånd. I rummet fann polisen en femliters dunk med ett innehåll som den 58-årige lägenhetsinnehavaren bekräftade var hembränt.

Enligt åtalet uppger kvinnan att mannen kommit fram till henne med en kastrull i handen och sagt "nu ska du få tillbaka för att du slog mig med stekpannan", innan han gav henne flera slag mot huvud och armar.

Mannen har erkänt att han misshandlat kvinnan med en kastrull. Han tillägger att han, fjorton dagar innan händelsen, blev slagen av kvinnan, som då angrep honom med en stekpanna i ansiktet och på ena benet. Misshandeln anmäldes då, men skrevs senare av.

Mer läsning

Annons