Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Heja Brage friskt humör!

Annons

Hej alla besvikna Bragefans! Känner bara att jag måste skriva några rader som försvar till dessa kämpande fotbollsgrabbar i Brage.

Det är självklart att man är besviken på de resultat som uppnåtts hittills i serien (inte minst killarna själva), men ändå så får vi inte bara klanka ner på dessa grabbar.

En sak är jäkligt säkert, att inte tränar de så hårt, tar ledigt från arbeten för att kunna träna och spela och lägger ner så mycket tid på denna fotboll för att inte vilja vinna.

Alla grabbarna vill inget hellre än att vinna, vinna, vinna! Självklart!

Kanske de behöver lite arbetsro? De är unga och inte så erfarna än, ska ni veta. Att det bara klankas ner på dem är nog jäkligt jobbigt.

De borde inte läsa tidningar och allt som skrivs på Serikfans hemsida, men jag tror nog att de inte kan låta bli. Och det är ju ingen peppande läsning precis.

Jag förstår alla som är besvikna, men kom ihåg en sak:

Inte f-n (ursäkta uttrycket) så springer de in på en match och tänker att nu ska vi se till att förlora igen. Jag tycker fruktansvärt synd om dem. Psykiskt jobbigt för dem.

Vi vet alla som är intresserade och som har följt dessa grabbar att de är duktiga fotbollsspelare och att det finns kapacitet.

Detta tjat om att styrelsen ska göra något. Fattar ni inte att det inte finns några pengar till att köpa spelare? Har ni inte fattat att det har börjats om, och att det ska byggas ett lag på längre sikt?

Rolf Zetterlund lyckades med detta. Har ni glömt det?

Om någon skulle ha något konstruktivt att komma med så skriv det, annars kan ni strunta i att lägga ner energi på att skriva. Heja på dem och stöd dem istället! Fegt att vara medgångssupporter tycker jag.

Lär av Leksandsfansen som verkligen stödde när det behövdes, och se vad som hänt. Heja Lasse! Heja Brage! Heja alla som jobbar för klubben!

EN TROGEN SUPPORTER

Mer läsning

Annons