Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pappan misstänktes ha slagit sina barn i huvudet – frikänns av Falu tingsrätt

En pappa var misstänkt för att ha slagit sina två barn i huvudet, på en plats i centrala Hedemora. Nu frikänns han från misstankarna av Falu tingsrätt.

Annons

En pappa var misstänkt för att ha slagit sina två barn i huvudet, på en plats i centrala Hedemora. Nu frikänns han från misstankarna av Falu tingsrätt.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

40 år sedan premiären av Trafikmagasinet – firas med minnesprogram: "Har blivit retro"

Fikaguide: Här är samtliga kaféer i Dalarna som är med i White Guide – och resten av Sverige

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

SÅ KÖPER DU PLUS

Mannen i fråga är bosatt i Hedemora kommun. Han var tidigare misstänkt för att ha misshandlat sina två barn, genom att slå dem i huvudet. Detta skulle ha skett på en plats i centrala Hedemora i augusti i fjol.

Två vittnen har berättat att de såg hur mannen slog sina två barn i huvudet, i samband med att de skulle gå in i mannens bil.

Mannen själv har förnekat brott. Han har uppgett att han aldrig har slagit sina barn, däremot skojbråkar han och barnen med varandra ibland och han tror att vittnena kan ha sett detta och missuppfattat situationen.

Falu tingsrätt konstaterar att de båda vittnena har lämnat lite olika berättelser om när och hur slagen skulle ha utdelats. Tingsrätten anser sammantaget att utredningen inte ger tillräckliga bevis för att mannen skulle ha begått brotten och frikänner därför honom från misstankarna.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons