Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjecentralen i Hedemora fick pengagåva

Familjecentralen i Hedemora har fått en pengagåva av Rebeckaloge 113 Kerstin Hed och Odd Fellows barnfond. Pengarna ska gå till ett "sinnesrum".

Annons

Rebeckaloger är den kvinnliga delen av Odd Fellows. Loge 113 har medlemmar i Norberg, Avesta, Hedemora och Säter. Vid mötena samlas pengar in och medlemmarna får lägga förslag vart de ska gå. Oftast skjuter någon av Odd Fellows centrala fonder till lika mycket som man samlat in.

På Familjecentralen i Hedemora. Fr v Linn Gråhns, verksamhetsledare, Anna Kempff-Skäringer, Rebeckaloge 113, SaraLena Östergård, förskollärare, Maria Oljans, Rebeckaloge 113, och Ulla Linder-Pedersen, Rebeckaloge 113.

Den senaste gåvan gick till Familjecentralen i Hedemora. Ett utmärkt val tycker Gunvor Enroth som själv var med när gåvan överlämnades.

– Man blev väldigt glad bara man kom in där och fick höra om allt som de gjorde.

Just nu håller ställer man i ordning ett "sinnesrum" där barnen ska få upplevelser för alla sinnen, till exempel ögon och öron. Det är dit som pengarna förmodligen kommer att gå.

Familjecentralen har en bred verksamhet i Hedemora tätort och driver också öppen asylförskola i Långshyttan och Vikmanshyttan.

Mer läsning

Annons