Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Björn Borg till Hedemora

/

Annons

Björn Borg kommer till Hedemora med sin son Robin på tisdag. Tillsammans bildar de två lag ett i tennisturneringen som anordnas av Hedemora Köpmannaförening och går av stapeln klockan 15.00. Andra spelare i turneringen är Tony Rickardsson, Mats Waltin, Nicklas Timfjord, Peter Lundgren, Mats Willenhag och Ulf Stenlund.

Varje lag spelar tre matcher i första omgången, en dubbel och två singlar, sedan blir det match om tredje plats och final. Att det blev just tennis som skulle fira Köpmannaföreningens hundra års jubileum var mer eller mindre en slump.

- Jag och Peter Lundgren och Ulf Stenlund har pratat i ett år om hur man ska lyfta fram tennisen i Hedemora igen och jag är även med i styrelsen för Köpmannaföreningen, så blev det som det blev, berättar Fredrik Anger.

På tisdagskvällen ordnar Hedemora Stadshotell after tennis med kändismingel. På scenen står bandet Osynk, som börjar spela vid 22-tiden.

- Det här stora arrangemanget är lite av en utmaning till hedemoraborna också, det ska bli spännande att se om någon är intresserad av att ta sig ut på en tisdag, mitt i veckan, säger Fredrik Anger.

Förhoppningsvis blir det bra väder på tisdag, men skulle det bli ett rejält oväder flyttas tennisturneringen inomhus. Det kostar inget för besökarna att se tennisturneringen.

Mer läsning

Annons