Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här kan det trots allt bli studentfest

Annons

Bliktpunkten eller FM Mattsson Arena.

Det är två tänkbara arenor som kan rädda årets studentfest. Flera större lokalägare har sagt nej till arrangemanget med hänvisning till de två senaste årens busliv.

Under torsdagen gjorde Theresé Viksten och ytterligare några gymnasieelever en sista kraftansträngning för att rädda festen, som av tradition äger rum på kvällen efter studentexamen.

- Vi har gjort klart med tiotalet föräldrar som ska närvara vid festen tillsammans med föräldrar på stan. Dessutom har jag engagerat vakter inne i den eventuella festlokalen och ungdomssamordnaren Åke Nyström har anlitat vakter utanför lokalen, berättar Theresé.

Hon har dessutom bokat in i en dj, som svarar för musikvalet.

Senast torsdag förmiddag ska Theresé få besked från ishallen respektive Bliktpunkten i Nusnäs om de anläggningarna kan bli aktuella till att härbärgera årets studentfest.

Nu ska det bli

trevligt värre

i Älvdalen

u Bilcruising, modevisning, loppis, motionslopp och uppträdande med många olika sorters musik.

Det är något av innehållet i de Trevliga Torsdagar som nu kommer att bli extra trevliga.

I år är det Hannah Risander och Carita Graf (De var huvudarrangörer för Företagsmässan som blev sådan succé för någon månad sedan) som håller i arrangemangen i samarbete med Köpmangatan och kommunen.

- Nu kommer det att bli full fart från första dagen, berättar Hannah Risander.

Trevliga Torsdagarna inleds vecka 28 och slutar vecka 32, den vecka då Musik- och motorfestivalen äger rum.

På scenen som nu finns vid hotellet ska både lokala och andra band uppträda och så hoppas vi på många spelmän ute på gatorna under dessa dagar, säger Hannah Risander.

HANS OLANDER

Mer läsning

Annons