Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

Annons

- Nej, nej, nej! Jag var helt förbluffad efter ett år och nu har det gått drygt ett år till. Det är fullständigt enastående!

För två veckor sedan låg du tia men klättrade två placeringar i lördags. Tror du att jakten på rekordet gör att fler röstar på låten?

- Det var länge sedan jag lyssnade på hela programmet så jag vet inte om det pratats om rekordet så att folk är medvetna om hur nära det är. Till helgen ska vi ändå lyssna och det ska bli otroligt spännande. Pernilla och jag brukar tippa hur det går.

Vem av er brukar komma närmast?

- Pernilla. Själv tror jag alltid att jag åker ur.

Så till helgen samlas hela familjen runt radion som på den gamla goda tiden innan tv-appraten var uppfunnen?

- Nja, jag tror inte att intresset är särskilt stort bland de yngre i familjen.

Du menar alltså att grabbarna inte skryter för sina kompisar om att farsan minsann är nära att bli svensktoppens "all time high"?

- Nej du, det är nog det sista de gör.

Du och Pernilla har också just avslutat showen Björn Skifs Show i Stockholm och Göteborg. Känns det vemodigt att det är slut?

- Mest känns det otroligt skönt att äntligen bli ledig. Vi har spelat 126 föreställningar sedan premiären den 18 september på Cirkus. Nu ska vi bara göra Sverigegalan den 6 juni på Sjöhistoriska sedan ska vi ha ett långt sommarlov.

Blir det något besök i Vansbro?

- Vi kommer säkert att åka upp och hälsa på släkten och sedan hoppas jag på några dagar i stugan i Milborg. Pojkarna har också bestämt att vi ska till Visby under medeltidsveckan.

Även ett långt sommarlov har ett slut. Vad väntar i höst?

- Om Gud och skivbolaget vill så kan det eventuellt bli en ny skiva. Jag har börjat att kolla efter material och det enda jag kan säga med säkerhet är att den i så fall blir på svenska.

Då återstår bara att önska er en skön sommar.

-Tack detsamma!

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons