Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grönlandsparken redo för dansbandsveckan

Annons

Nu är programmet för underhållningen i Grönlandsparken klart. Tur Åke Lindkvist som håller i det för sjätte gången är mycket förväntansfull inför spektaklet.

-Det är fantastiskt roligt att hålla i det här och eftersom det är så uppskattat så kommer vi inte ändra särskilt mycket på formen, säger han, men han utlovar både nya vitsar och överraskningar.

Någon dansbandsjakt blir det dock inte eftersom intresset var lite svalt ifjol. Men man hoppas att det bara blir ett sabbatsår. Andra programpunkter är melodikrysset, allsång samt en del Malungsmusikanter såsom Fredrik Börjesson som ska spela egna låtar samt Johan Eriksson, Anne och Agneta.

-En annan intressant tjej är Linda Rapp som sadlat om från programledare i radio till dansbandssångare. De ska spela in video från Grönlandsparken. Så det lär bli ganska speciellt, säger Tur Åke.

De som hade hoppats få dansa till Torgny Melins, Spotnicks eller Danne Stråhed får nog ta med sig gympaskorna och inrikta sig på dans i Grönlandsparken eftersom de bara kommer synas där under veckan. Lars Melin håller i husbandet även i år. Tur Åke som gjort detta några gånger förr börjar känna igen folket framför scenen.

- Det verkar som om det är många som kommer hit år efter år och fler av dem kommer bara hit till Grönlandsparken och struntar i Orrskogen, det tycker jag är ett mycket bra betyg för oss, säger Tur Åke.

Programmet finns att köpa på turistbyrån nu.

KENNY ERICSSON TÄLLBERG

Mer läsning

Annons