Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Granfjällsstöten, Sälenfjällen

Annons

Idre fjäll, Idre

www.idrefjall.se

I Idre kan du få den exemplariska skidsemestern. Det finns sammanlagt 39 nedfarter att åka i, allt från gröna till svarta backar. För dig som åker snowboard finns en halfpipe och en bordercrossbana.

Det finns skidskola och snowboardskola till förfogande i olika genrer, för olika åldrar och kunskaper.

Möjlighet att hyra utrustning finns givetvis, priserna varierar beroende på hur länge du vill hyra. Ett exempel är snowboardpaket, som kostar 735 kronor att hyra en vecka. Ett slalompaket kostar för en vuxen 575 kronor i veckan. Det finns mycket mera att hyra, separat eller i paket.

Det finns välutrustade stugor och lägenheter att hyra för boende. Också här varierar priserna, på perioder och antal nätter. Alla stugor och lägenheter ligger nära centrumtorget med värdshus, sporthall och butiker.

Ni som semestrar i husvagn kan finna plats på campingen.

Nöjeslivet i Idre är inte att klaga på. Efter klockan 15 varje dag börjar afterski, fyra kvällar i veckan är det nattklubb på Utsikten för dig som är över 18 år. Disco för de yngre varvas också in i veckorna. Dessutom har värdshuset en hel del att bjuda på!

Utöver detta finns äventyrsbadet Sydpoolen som kan vara värt ett besök för både småbarn och vuxna. Där finns bastu, solarium och relaxpool som kan vara skönt efter en dag i backen.

Liftkortspriserna: 1 dag: 230 kronor/vuxen (över 15 år)

3-dagars kort: 665 kronor.

Veckokort: 1 010 kronor. Mera prisuppgifter finns på hemsidan.

Mer läsning

Annons