Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glad nyhet – nu kan fler få pengar till påsk

På måndagen kom Skatteverket med en glad nyhet för dem som behöver dryga ut kassan under våren. Myndigheten förlänger nämligen tidsfristen för att skaffa digital brevlåda – och därmed få skattepengarna innan påsk.

Annons

I morgon, tisdagen den 21 mars, går det att logga in i sin deklaration på Skatteverkets hemsida eller med hjälp av appen. Där kan man även se om man ska få tillbaka pengar eller om man kommer behöva betala.

Det som står där är dock gamla nyheter för vissa. Från och med i år har nämligen de som haft en så kallad digital brevlåda fått möjligheten att se sin deklaration i förtid – och även få pengarna redan till påsk.

Första budet var att man behövde skaffa en sådan senast den 1 mars – men nu kommer Skatteverket med en glad nyhet för dem som missade det tåget.

De förlänger nämligen tidsfristen och nya beskedet är att alla som ansluter sig senast klockan 24.00 den 26 mars – och godkänner senaste den 29:e – kan få sina pengar lagom till påskfirandet .

"Antal anslutna till digital brevlåda ökar för varje dag, en utveckling vi på Skatteverket gärna vill stötta. Därför förlänger vi möjligheten att få pengar till påsk", skriver myndigheten i ett pressmeddelande.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

Mer läsning

Annons