Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyrstämmigt

Annons

Svar till Karl Erik Anestedt

den 4 januari:

Sossarna älskar Ken. Nu senast är det Karl Erik Anestedt som går ut och svarar för Ken när denne håller sig undan. På senaste landstingsfullmäktige i december var det Birgitta Granströms tur att se till att ta hand om Ken och se till att han kom på plats. Det behövs vänner i andra partier när de egna väljarna sviker totalt.

Den partistämma som Ken sammankallade till Borlänge för sin falang i lördags kväll, dagen för nyårsafton, ni läser alldeles rätt, lockade bara fyra personer inklusive Ken och både utsedde och avsatte majoritetsrådet Dysholm från Hörken. Numera tituleras Dysholm jurist i Kens falang.

Bristen på majoritetsråd, som håller för en granskning längre än några timmar i Kens och Alfs vänsterkartell gör att det nu är praktiskt taget klart att tokvänsterns Birger Hansson tar över efter Dysholm. Hur känns det att tillhöra den beundrarskaran, Anestedt?

Sedan när det gäller de politiska uppdragen vill jag informera Anestedt att om alliansen fått regera landstinget hade vi redan tagit bort drygt 130 politiska uppdrag och sparat in cirka tre miljoner per år på politiska tjänster. Jag vill som fritidspolitiker med stort väljarstöd verka för att driva vårdfrågor i Västerbergslagen. Det gäller att behålla det vi har kvar i Ludvika och att motverka de ytterligare nedskärningar som vänsterkartellen har i pipelinen. Anestedts partikollegor i Ludvika har de senaste åtta åren inte lyft ett finger för att rädda verksamheten i vår region. Känner Anestedt någon sosse som vill hjälpa till?

BERNDT EKSTRÖM (M)

Mer läsning

Annons