Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyrfota "terrorister"

Annons

Svar till Lansback,

den 8 augusti:

Jag tillhör en av de grupper som Lansback kallar terrorister och marodörer, men känner ändå djupt för hans rädsla bland alla dessa stora dreglande bestar som det tycks vimla av där han bor.

Därför tycker jag att han med det snaraste borde flytta in till någon större stad för att känna sig trygg.

Visserligen har dagens mord, misshandel, kidnapping och så vidare, blivit lika vanliga som dagens rätt även där om man läser tidningarna, men Lansback är nog kapabel att klara av allt utom fyrfota "terrorister".

Men nog är det lite väl magstarkt att göra sig till tolk för hela landsbygdsbefolkningen!

En stor del tycks trivas och längta till sina sommarvisten på landet, och för de bofasta som eventuellt håller djur finns kostnadsfri hjälp att få till stängsling med mera. Därför tror jag inte att landsbygden kommer att avfolkas på grund av den vargskräck som Lansback tycks lida av och försöker sprida i sitt blinda hat till vargen.

Jag vill inte falla in i samma skrivstil mot oliktänkande grupper som han gör, därför slutar jag med förhoppningen att han inte får sluta sina dagar som måltid åt någon stor dreglande best om han går utanför dörren. Men vem kan lämna garantier för att inte sånt händer i dessa dagar?

ELOF ROOS

Mer läsning

Annons