Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyra misstänks för mordförsök

Annons

Tre män greps sent i går kväll efter ett våldsamt yx- och knivbråk i en lägenhet i Hallstahammar.

Ytterligare en person är anhållen i sin frånvaro.

Två personer, en 45-årig man och en 34-årig kvinna, skadades i bråket och fördes till Centrallasarettet i Västerås. Båda hade skallskador och har inte kunnat höras, enligt Per Ahlström, länsvakthavande hos polisen i Västmanland.

Enligt Centrallasarettet i Västerås fick det misshandlade paret endast lindriga skador. Båda fick dock stanna kvar på sjukhuset för observation.

Enligt obekräftade uppgifter kan motivet bakom misshandeln vara ett bråk om en påstådd skuld, uppger Ulf Palm, polisens presstalesman.

Larmet om bråket kom in klockan 22.10. Inom en timme greps en misstänkt gärningsman. Kort därefter kunde polisen gripa ytterligare två män. De tre är 37, 33 respektive 29 år. Dessutom har en fjärde misstänkt gärningsman anhållits i sin frånvaro.

De tre gripna _ kända av polisen sedan tidigare _ var också skadade, men inte lika allvarligt. De två äldsta har förhörts av polis och därefter anhållits. Den tredje mannen hade polisen ännu tidigt på tisdagsmorgonen inte kunnat tala med, eftersom han var alltför berusad.

TT

Mer läsning

Annons