Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyra knivskurna av inline-man

Annons

Fyra personer skadades lindrigt när en man på rullskridskor åkte runt i Tibro och knivskar personer han mötte vid 15-tiden på måndagseftermiddagen. Knivmannen, som är i 35-årsåldern, greps av polisen i samband med knivskärningarna.

Mannen, som är hemmahörande i Tibro, anhölls senare på kvällen, misstänkt för försök till dråp. Han har enligt polisen inte gjort några medgivanden.

Vad som fått mannen att attackera människor vet polisen inte. Han är inte tidigare känd av polisen och det finns ingen tidigare relation mellan offren och gärningsmannen.

De fyra skadade befann sig enligt polisen på olika ställen i Tibro och knivmannen åkte på sina rullskridskor från den ene till den andre med sitt vapen.

Två män i 90-årsåldern skars lindrigt, den ene i låret och den andre i nedre delen av ryggen. En kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhuset med lindriga huggskador i ena låret. Ett fjärde offer, en kvinna som fick lindriga skador, hittades först flera timmar senare av polisen. Hon hade cyklat förbi gärningsmannen och blivit stucken i sidan.

TT

Mer läsning

Annons