Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Full rulle på våra skattemiljoner

Annons

Så har då det nya kommunalrådet Ingvar Damm (s) och socialdemokraterna börjat spendera våra skattepengar, som inte finns. Och som jag ser det, bara för egen vinning.

När vänsteralliansen nu börjar styra finns det plötsligt ett enormt behov av fler styrelseledamöter, flera ersättare och fler suppleanter i nämnder och kommunala bolag.

Är det ännu fler politiker, och dessutom högre arvoden, vi i första hand behöver när det inte ens finns tillräckligt med pengar för exempelvis skolan och omsorgen?

Man kan bli upprörd för mindre. Men detta blir förmodligen bara början för vänsteralliansens spenderande.

Sedan blir det mera kostnader, och nu i mångmiljonklassen, när samtliga kommunalanställda enligt lämnade krav ska ha minst 1000 kronor mer i månaden.

Dilemmat blir samtidigt att de flesta politiker som nu styr kommunen, inklusive kommunalrådet, samtidigt är fackpampar och måste säga ja till Kommunals alla krav.

Men samtidigt måste de värna om kommunen och som arbetsgivare säga nej till samma krav. Vilken soppa.

Dessutom uppstår det förmodligen massor av jävsituationer när man hela tiden måste byta stolar och besluta i kommunala angelägenheter i ena stunden och samtidigt hota om sanktioner och krav mot sig själv i andra stunden.

SKATTEBETALARE

Mer läsning

Annons