Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fritidsgårdarna ändrar öppettider

Annons

Tippen i Dala-Floda och Muppen i Björbo kommer att hållas öppna mellan 18 och 22 på onsdagar, medan Midgård i Gagnef håller öppet mellan 19 och 23 på fredagar.

Heden i Mockfjärd och Kåken i Djurås gynnas genom att gårdarna har öppet två kvällar i veckan: Heden på måndagar mellan 18 och 22 samt på fredagar mellan 19 och 23. Kåken har öppet onsdagar 18-22 och torsdagar också 18-22.

Jocke Leo och Kristina Johansson, som ansvarar för fritidsgårdarna, berättar att det under sommaren kommer att ske en hel del roligt vid fritidsgårdarna. Det handlar bland annat om grillning, brännbollsspel och att leka flaggleken.

Men de "varnar" också för att fritidsgårdar kan komma att stängas om antalet besökare blir för litet. I så fall läggs resurserna på de mer frekvent besökta gårdarna.

Förutom fritidsgårdsbesök kan de unga även besöka ett sommarkollo för högstadieelever.

Kollot ordnas vid Mockfjärdsskolan.

Tidningen berättade för en tid sedan att det finns planer på att flytta Midgårds verksamhet till någon av Kyrkskolans lokaler.

Nu berättar Jocke Leo att flytten fortfarande är under diskussion och att det än så länge inte är aktuellt med någon flytt.

- Midgård blir förmodligen kvar under åtminstone det närmaste året på den nuvarande platsen, säger han.

GÖRAN FAGERLUND

Mer läsning

Annons