Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föryngrad styrelse hos SPF i Smedjebacken

Annons

Två trotjänare lämnar styrelsen och ger plats för yngre förmågor. Det avslöjades när SPF Barkenbygden hade årsmöte.

Den nya styrelsen: :Överst fr..v. Nils-Olov Olsson, Alf Werner, Gunnar Cassel, Karl-Ivar Hansson och Stig Löfgren. Nedre raden fr.v. . Gert-Ove Sandberg. Inga-Lill Zinders, Karin Karlsson och Kerstin Nyberg. Saknas Stig Olsson. Foto:  Ingvor Jansson.

Ordförande Alf Werner hälsade deltagarna välkomna till årsmötet med SPF Barkenbygden. Parentation hölls först över de medlemmar som under året lämnar jordelivet.

 Vid årsmötesförhandlingarna avtackades två gamla trotjänare i styrelsen. Både Siv Behm och Leif Bladh har avsagt sig omval. Siv med 22 år och Leif med 20 år bakom sig som medlemmar i styrelsen. Nyvalda i styrelse blev Karin Karlsson och Gert-Ove Sandberg med Stig Olsson som suppleant.

Årsmötet genomfördes snabbt och styrelsen gavs ansvarsfrihet för det gångna året. Alf Werner läste upp verksamhetsberättelsen där han ser ljust på framtiden och att föreningen har ett ökande antal deltagare i månadsmöten, promenader och boulen.

Efter årsmötet informerade Inga-Lill Zinders från PR-rådet. Det finns en app ”Min vård” som kan ses på landstingets hemsida där det går att boka en telefontid med landstingets distriktsläkare. En bra möjlighet att få hjälp vid mindre åkommor. Även ett mobilt läkarteam finns i Ludvika/Smedjebacksområdet som kommer hem till alla som har svårt att ta sig till sjukhus.

Gert-Ove Sandberg informerade som avslutning om vad som är aktuellt inom KPR, Kommunala Pensionärsrådet. Bland annat finns det önskemål om att kommunstyrelsen i framtiden ska vara ansvarig.

Markku Mietinen och Yvonne Eriksson stod för fin musik och sång.

Mer läsning

Annons