Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsätt att läsa "boka" i stället

Annons

Svar till "Den stumma duvan från fjärran", 9/1:

Första tanken jag fick då jag läste din insändare i NLT var att det var en satirisk eller provocerande sådan, men när du så öppet blandar in SGT, och första Mosebokens Nimrod, plus ett brinnande varghat, kanske du inte har alla getter hemma utan menar blodigt allvar.

I så fall tycker jag att du som "stum duva" borde ägna tiden åt att fortsätta läsa "boka" i stället för att ge dig in i vargdebatten.

Om insändaren är seriöst menad så är dina uttalanden, att förutom vi som vill ha vargen kvar, kränkande för både Brå och övriga som du kallar en maffia som är och skogs- och fjällvärldens fiender.

Du är ingen jägare, har inte hund. "Katter i Ludvika är inte mera värda än hundar i Säfsen och Nås, Orsa och Idre", skriver du efter att tidigare ha ansett att bilister inte skulle begära hjälp av varghatare och tjuvskyttar om när de kört på värnlösa djur.

Vad svamlar du om? Du har inte en susning om hur det är att vara djurvän, du står bara för hatet, vad det nu beror på.

Men du ska ha tack för det ärliga erkännandet om att SGT existerar och fortsätter sina skändliga dåd att utrota vargen. Så ärlig var inte ens Hitler som förnekade utrotningen av fem miljoner judar.

Han hann aldrig fullfölja "den slutgiltiga lösningen" och vi i maffian undanber oss verkligen folk med liknande ambitioner vad gäller vargen.

ELOF ROOS

Mer läsning

Annons