Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flicka slogs ner utanför krogen

Annons

En flicka i 16-årsåldern var nära att dö när hon blev misshandlad av en man utanför en restaurang i centrala Falun på torsdagsnatten. Flickan hade tillbringat kvällen på en populär krog och när det blev dags att gå hem efter klockan ett på natten blev det stökigt i kön.

Någon knuffade till hennes väninna. Det hördes en del förolämpande ord och när flickan kom ut på gatan blev hon attackerad av en man.

Han slog henne i ansiktet och träffade under högra ögat. Slaget var så hårt att flickan föll baklänges. Hon föll handlöst mot gatan och slog i huvudet. Flickan överlevde, men känner smärta efter den obehagliga händelsen.

Spaning pågår. Polisen har ännu ingen skäligen misstänkt för de anlagda bränderna bakom Jysk och kontorsföretaget Corporate Express på Myntgatan i Falun. Nu går utredarna igenom gamla fall av mordbränder i Falun och Dalarna för att leta efter intressanta kopplingar.

Foto: BÖRJE GUSTAFSON/Arkiv

Ännu inga spår efter gärningsman

u Den tekniska undersökningen av de anlagda bränderna på Myntgatan har nu avslutats. Nu letar polisen efter samband mellan tidigare mordbränder i Falun och Dalarna för att kunna hindra att den eller de personer som var nära att bränna ner varuhusen Jysk och kontorsföretaget Corporate Express på Myntgatan fortsätter sin brottsliga gärning.

Enligt uppgifter har polisen ännu ingen skäligen misstänkt, men olika former av spaning pågår. Bland annat genom att analysera tidigare händelser och syna personer som figurerat vid anlagda bränder.

Anmälde sin exman som behöll mobilen

BÖRJE GUSTAFSON

Mer läsning

Annons