Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler konserter med Skifs - men inte förrän i höst

Annons

Det var efter den sista föreställningen som Björn Skifs på stående fot lovade att återkomma för fler konserter eftersom flera hundra personer blev utan biljetter till de två föreställningarna.

Det är ändå mycket som ska klaffa med så många personer inblandade.

Under den här månaden är Björn själv uppbokad under varje helg och i maj går det inte att få loss kapellmästaren och arrangören Hans Gardemar.

- Björn kommer gärna tillbaka för fler konserter men vi tog gemensamt beslutet att vänta till i höst eftersom många är bortresta under sommaren, säger Tony Fritzon.

Hur biljetterna den här gången ska fördelas har arrangörerna ännu inte hunnit ta ställning till.

- Det finns så många namn på kölistan att det inte ens räcker med två föreställningar. Kanske måste vi ha ett helt nytt biljettsläpp men att antalet biljetter då är begränsat till fyra eller högst fem per person, säger Tony och poängterar att det inte är någon idé att ringa för att sätta upp sig på kölista.

- Vi måste ta en riktig funderare hur vi ska göra för att det ska bli så rättvist som möjligt, säger han och lovar samtidigt att alla intresserade i god tid ska få information om hur och när biljetterna släpps.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons