Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler inbrott upptäckta

Annons

Under förmiddagen påträffades bland annat den bil som stals ur ett villagarage på Studiegatan. Bilen stod parkerad bakom ett hyreshus på Allégatan och nycklarna hade lämnats i tändningslåset.

Inget tycks ha stulits ur bilen som inte heller hade några skador. På Idrottsgatan har en fastighetsägare upptäckt att han haft besök i sitt garage och i den bil som fanns i garaget. Inget tycks dock ha stulits.

Utmed Skolgatan har ett uthus av allt att döma genomsökts. Fastighetsägaren upptäckte på morgonen att dörrarna stod öppna men har inte hittills kunnat konstatera att något saknas.

På Fabriksgatan i Grönalid har en parkerad lastbil utsatts för inbrott. Tjuvarna har tagit sig in genom att montera bort gummilisten i en sidoruta som därefter lyfts ur. Ur lastbilen försvann en bilstereoutrustning samt två borrmaskiner.

Vid Karl Zetterlundsgatan har ytterligare en personbil utsatts för inbrott och där har tjuvarna kommit över en plånbok. I plånboken förvarades bland annat ett bankkort som tjuvarna försökt att använda vid Handelsbankens uttagsautomat vid 04.30-tiden, utan att lyckas. Tidpunkten finns dock registrerad i bankens interna kontrollsystem.

Polisen är fortfarande angelägen att komma i kontakt med personer som gjort iakttagelser under den aktuella natten.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons