Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Finstämd sång i Uppsälje

Annons

Nog kan de sjunga alltid, de tre tonårstjejerna som trots sin unga ålder hunnit skaffa sig massor av erfarenhet. I åtskilliga år har de bjudit på shower, deltagit i talangtävlingar, ingått i diverse pop- och rockband och spelat in skivor. Till förinspelade bakgrunder bjöd de nu på sina personliga popfavoriter där även några låtar med anspelning på julen naturligtvis ingick.

Med klockren stämsång inledde trion med Tänd ett ljus och Rockin around the christmas tree, innan de slog sig ned på varsin barstol för att bjuda på sina personliga favoriter. Sanna Hansson sjöng Hilary Duffs, Someone watching over you, Lina Hansson sjöng Ronan Keatings, When you say nothing at all och Matilda Jansson med Sanna och Lina på kör bjöd på en oerhört vacker version av Decembernatt som är Peter Jöbacks svenska version av Rufus Wainwrights, Hallelujah.

I ett par standard-jullåtar fick även publiken stämma in i allsång. För julandet i övrigt stod tomtarna Nisse och Nisse, gestaltade av Per Andersson och Jonas Hansson och som hade sin tomteverkstad i ett hörn av lokalen. För att ge tid åt tjejernas klädbyten och möjlighet att andas ut mellan numren, bjöd de på diverse upptåg bland surrande verktyg och yrande hyvelhonkar.

-Nisse, vart tog den där träbiten vägen som du putsat på så länge?

-Den är puts väck!

På den nivån låg tomtarnas "putslustigheter"!

Två fullsatta salonger, vilket innebar omkring 200 personer, kom till bystugan för att ta del av den mycket trivsamma jul-popshowen.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons