Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FFF-karusellen går ett varv till

Annons

Så går då FFF-karusellen vidare ett varv till mot nya förluster för något nytt koncept kan ju inte tänkas!

Ett billigt enkelt och populärt sätt att få ekonomi i festivalen vore att annonsera om artister som spelar gratis i till exempel en timme på olika ställen i Falun och ta ett humant biljettpris i inträde.

Man kunde till exempel blanda upp den så kallade folkmusiken med uppträdande av rockband och hårdrocksband på till exempel Medborgarplatsen, Folkmusik på Stora Torget, Rappare i Läroverksparken, Dansmusik på Grand, nystartade artister på Kullen etc etc. Ja, listan kan göras hur lång som helst. Men se det förlustbringande konceptet det ska bestå.

Faluföretagare, övriga leverantörer och skattebetalare skall som vanligt stå för kalaset när den så kallade Kultureliten ska leka att de vet vad vanligt folk vill ha.

Vi är inte intresserade av en massa i era ögon exotiska artister, vi vill ha olika gäng som spelar lite överallt utan staket, äta lite exotiskt och bara träffa lite folk.

På köpet skulle våra ungdomar också få sitt lystmäte av kultur!

Hela Sverige är fullt av artister som inte skulle vilja hellre än att få visa upp sig gratis på scen i cirka en timme. Enda nackdelen vore väl att FFF-ledningen inte kunde resa omkring gratis längre för att ragga så kallade exklusiva artister utan få hålla sig i Lilla Falun.

TRÖTT SKATTEBETALARE

Mer läsning

Annons