Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fart, fläkt och härlig inlevelse

Annons

"Vilken brud" suckade presentatören Jon Faraasen om söta Mari Plahn som dansade och ringlade med en röd boa runt halsen till Lena Ph:s "Jag har försökt med unga pojkar".

Bland de unga pojkarna på scenen märktes bland annat Johannes Staaf som rockade loss med luftgitarr och bandet bakom bestod av Jonathan Joffer och Johan Hellgren.

Dagens presentatör Faraasen gjorde också tummen upp och gav beröm till kompet mitt under showen.

- Vad bra du var Peter!

Musikern Peter Bogsveen satt i tomteluva, liksom Roger Forshage, med sina instrument och "stöttade" gänget.

För några av eleverna var det första gången de stod på scen över huvud taget. Däribland Jon Sundell som iförd ett par svarta solglasögon sjöng låten "Vill du bli annonsplats i Vägverkets reklam... Allt kan hända dig om du inte bländar av till halvljus"... Publiken skrattade gott åt texten.

Till bland annat ABBA:s "Mamma Mia" fick eleverna sväva ut i dans på scengolvet.

Förutom ovan nämnda elever var det Nicklas Nordström, Andreas Magnusson, Inti Tello, Malin Östlund, Julia Andersson, Lena-Mari Persson och Katrin Bertilsén som äntrade scenen.

Värmen i publiken var lika tydlig. Det var applåder från första stund och i slutnumret, Triads Tänd ett ljus, hördes busvisslingar och applådåskorna dånade. Vissa höjde tändare i publikhavet.

- Just att de får visa vad de kan är stort för dem. Det stärker dem väldigt. Det är också en stor grej för de anhöriga, att de får se vad deras barn kan åstadkomma, sade Ingela Paulsen, lärare som regisserat samlingen.

Ljussättningen höll läraren Tommy Eriksson i tillsammans med sina elever.

SARAH HJÄLM

Mer läsning

Annons